Roadmap
Changelog
Endring av funksjon på nedtrekkslister
new
Prosjekter
Rapporter
Flere steder i GO digital er det behov for å trykke på en nedtrekksliste for å velge ansatte og/eller kontakter, og vi har sett at dette fungerer litt forskjellige fra sted tiol sted.
Vi har nå hatt en full gjennomgang av alle nedtrekkslister som gjelder ansatte og sørget for at det er sortering i alle lister samt enkelt og se hvilken kategori en bruker tilhører.
I tillegg har vi skilt ut kontakter til egne nedtrekkslister der det gir mening som rapportsenter og lagt kontakter nederst i listen der vi ikke har trekt kontakt ut til egen liste.
Vi har i tillegg gjort en endring på hvordan nedtrekkslister fungerer for prosjekter, hovedsaklig 2 steder. I timeliste under filter, og i rapportsenter når man skal velge prosjekter.
Disse fungerer nå slik at nedtrekksliste viser alle aktive prosjekter akkurat som før, men du kan også søke etter fullførte prosjekter og dem vil bli synlig med mulighet for å velge prosjekt. På den måte kan du nå enklere jobbe med aktive prosjekter, men samtidig bruke fullførte prosjekter ved behov.